Rij jij ook graag rond en vind je het mooi om op te vallen? Wij snappen dat je liever wilt opvallen met de details van je voertuig. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld velgen, stickers of een glimmende gekleurde kentekenplaathouder. Hier kun je het verschil zien tussen één voor een scooter of voor de motor en natuurlijk ook de mooiste kentekenplaat houders voor de auto!

Verschillende soorten houders

Er bestaan veel verschillende houders om je voertuig mee op te fleuren, maar welke voertuigen kunnen eigenlijk profiteren van deze handige gadgets? Je kunt dit accessoire bijvoorbeeld op je auto zetten om je nummerbord in te klemmen. Deze zijn over het algemeen voorzien van een clip-on mechanisme om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Deze platen zijn in standaardmaten uitgevoerd, te weten: 520 x 110 mm. Maar natuurlijk zijn er ook kleinere uitvoeringen, bedoeld voor scooters en brommers. Deze zijn weer te verdelen in vierkante houders en staande gadgets. Personaliseer de tekst onder je nummerbord, of kies voor de verchroomde variant. Meer weten? Lees dan snel door om de mooiste houders te bekijken!

kentekensticker-met-eigen-tekst-ks.00-750x750

*deze kentekenplaten zijn wel verouderd, desalniettemin zijn ze wel erg mooi!

Auto

Een auto koop je vaak bij de garage of bij de dealer. Grote kans dus dat er een gepersonaliseerde rand onder het nummerbord aanwezig is waar de naam van deze dealer op staat! Slim, want heel veel mensen hechten hier weinig waarde aan en laten het nummerbord gewoon zitten. Zo loop je dus de hele tijd reclame te maken voor je garage! Wat je beter kunt doen, is een nieuwe houder bestellen.

voor je nummerbord. Onderaan de houder is vaak een tekstrand aanwezig die je zelf kunt vullen met je eigen tekst! Zo heb je in een mum van tijd een gepersonaliseerde nummerplaat!

Motor

 

Als je een snelle motor hebt, maakt een gepersonaliseerde nummerbord plaat houder iets minder uit, immers: je rijdt toch supersnel iedereen voorbij.

Maar als je mensen bij het stoplicht toch nog even duidelijk wilt maken dat jij een echte snelheidsduivel bent, zou je dat natuurlijk onder je plaat kunnen laten drukken.

Verder kun je nog kiezen uit een standaard plaat (geel en rechthoekig) of een gebogen aluminium houder! Die geeft toch net even wat meer status. En past waarschijnlijk beter bij je motor dan een geharde plastic variant. Ideaal voor een side-mount op een chopper! Deze houder is geschikt voor nummerborden van 145 mm x 210 mm.

Kentekenplaathouder-motor-radius-750x750

Scooter & Brommer

Een scooter of brommer gaat natuurlijk een stuk minder snel en is daarom zeer geschikt om een ludieke tekst onder je nummerbord te plaatsen. Maak een keuze tussen een staande houder (hier heb je dus ook een andere nummerplaat voor nodig) of een houder voor een standaard nummerplaat! Maak je keuze en personaliseer je eigen plaat houder vandaag nog.

brommer-scooter houder 1 staande houder brommer